Home // AZ trgovina :: vodoinstalacije, centralno grijanje, solarni sistemi !
AZ trgovina d.o.o. // Kampor 34 // Rab // tel/fax. 051.77.11.13 mob. 098.36.95.03
O nama // AZ trgovina :: vodoinstalacije, centralno grijanje, solarni sistemi !
Instalacije // AZ trgovina :: vodoinstalacije, centralno grijanje, solarni sistemi !
Kontakt // AZ trgovina :: vodoinstalacije, centralno grijanje, solarni sistemi !

AZ trgovina d.o.o. je tvrtka osnovana 1995. godine. Osnivač tvrtke je Tomislav Perić, a ista danas broji ukupno 5 djelatnika. Djelatnost tvrtke je trgovina i izvođenje vodoinstalaterskih radova, centralnog grijanja, solarnih sustava i plinske instalacije.

Mlada smo i perspektivna tvrtka te u poslu nastojimo biti stručni i krajnje profesionalni jer upravo to donosi zadovoljstvo našim klijentima a to nam je primarni cilj.

Ako u Vašu kuću, stan ili apartman, planirate uvesti vodoinstalaciju, centralno grijanje, solarni sustav ili plinske instalacije, AZ trgovina d.o.o može Vam osigurati kako potrebit materijal tako i stručnu montažu.

Obzirom da imamo osiguran vlastiti servis, postoji mogućnosti ugovornog održavanja instalacija. U slučaju kvara na instalacijama naša će tvrtka u najbržem mogućem roku reagirati po Vašem pozivu, te otkloniti kvar.

U svega desetak godina postojanja, AZ trgovina d.o.o. je obavila podosta instalacijskih radova na području otoka Raba. Do sada imamo mnogo zadovoljnih klijenata, a nadamo se da ćete nam i Vi pokloniti povjerenje.

AZ trgovina d.o.o.

AZ trgovina :: vodoinstalacije, centralno grijanje, solarni sistemi !
Za pregled stranice tvrtke AZ trgovina d.o.o. potreban je minimum flash player 7

Preporuka:
min. rezolucija
1024 x 768

Copyright (C) 2005. AZ-TRGOVINA.HR