Home // AZ trgovina :: vodoinstalacije, centralno grijanje, solarni sistemi !
AZ trgovina d.o.o. // Kampor 34 // Rab // tel/fax. 051.77.11.13 mob. 098.36.95.03
O nama // AZ trgovina :: vodoinstalacije, centralno grijanje, solarni sistemi !
Instalacije // AZ trgovina :: vodoinstalacije, centralno grijanje, solarni sistemi !
Kontakt // AZ trgovina :: vodoinstalacije, centralno grijanje, solarni sistemi !
CENTRALNO GRIJANJE


Vršimo instalaciju radijatorskih i podnih grijanja, toplih zračnih i kaloriferskih grijanja, kao i grijanja zračnim panelima. Koristimo radijatore pločastog oblika, s prirodnim strujanjem zraka. U ponudi imamo i kupaonske radijatore modernog dizajna s visokim toplotnim učinkom i s dugim vijekom trajanja. Koristimo plamenike europske kvalitete, pouzdane u radu, a cijenom pristupačne svakom kućanstvu, te kotlove na tekuće gorivo renomiranih europskih proizvođača Viesmann, Centrometal, Dedietrich. Za opremu koju ugrađujemo daje se jamstvo proizvođaća opreme.

SOLARNI SISTEMI


U ponudi imamo kompaktne termosifonse solarne sustave sa spremnicima od nehrđajućeg čelika, otpornije na utjecaj soli u ovom području, s odličnom toplotnom izolacijom. Područje primjene nalaze u domaćinstvima i apartmanima.Također, vršimo montažu fotonaponskih solarnih sustava, gdje se uvelike iskorištava energija sunčevog svjetla, te se takav sustav kroz nekoliko godina isplaćuje jer nosi konstantne znatne uštede električne energije. Radni vijek takvog sustava računa se oko 30 godina, vrlo je učinkovit, mehanički otporan i nečujan u radu, pa nalazi široko područje primjene u praksi.

VODOINSTALACIJA I INSTALACIJA PLINA


Tvrtka AZ trgovina d.o.o. izvodi i vodovodne instalacije svih vrsta i namjena. U mogućnosti smo izvršiti instalacije vode po Vašim željama i na svim objektima. Također, vršimo i instalaciju plina uz stručni atest. Pritom koristimo opremu renomiranih svjetskih proizvođača.

AZ trgovina :: vodoinstalacije, centralno grijanje, solarni sistemi !
Za pregled stranice tvrtke AZ trgovina d.o.o. potreban je minimum flash player 7

Preporuka:
min. rezolucija
1024 x 768

Copyright (C) 2005. AZ-TRGOVINA.HR